Vigtigste Innovation 5 mindre kendte fakta om New York City Marathon

5 mindre kendte fakta om New York City Marathon

Hvilken Film Skal Man Se?

Cirka 50.000 mennesker deltog i gårsdagens løb, men det er kun en lille brøkdel af dem, der ønskede at løbe.Getty Images

gratis spåkoner på nettet

I går var det 47. New York City Marathon. Mere end 50.000 løbere fra 125 lande løb gennem de fem bydele i New York City i let regn og jubel fra millioner af tilskuere langs banen.

Atlet Shalane Flanagan, 36, vandt kvindernes løb i går. Hun var den første amerikanske kvinde, der vandt løbet siden 1977. Hun klokede 2 timer, 26 minutter og 53 sekunder.

Geoffrey Kamworor fra Kenya vandt herrenes løb med 2 timer, 10 minutter, 53 sekunder.

New York City Marathon er den største maraton i verden og er en meget eftertragtet begivenhed af professionelle løbere og entusiaster. Men vidste du, at det kræver en hel del held og penge foruden viljestyrke og fysisk styrke at komme ind i løbet?

Her er fem sjove og mindre kendte fakta om New York City Marathon:

Lotteriet

Cirka 50.000 mennesker deltog i gårsdagens løb, men det er kun en lille brøkdel af dem, der ønskede at løbe. Kun 17 procent af ansøgerne til løbet blev udvalgt, New York Times rapporterede . Til Forbes , 37 procent af løberne kom fra udlandet.

En million løbere

Iførste New York City Marathoni 1970 deltog kun 127 mennesker, og 55 krydsede målstregen. Siden da har mere end en million løbere afsluttet løbet (1.125.776 for at være præcis). Løbet i 2016 var den største maraton i historien med 51.394 finishere.

Personlig økonomi

At løbe et maraton kan koste en formue. MarketWatch anslår, at det koster mindst $ 1.000 at krydse målstregen. Health.com estimerer, at omkostningerne til at gennemføre maraton kan løbe op til $ 5.000. Typiske omkostninger inkluderer adgangsgebyrer til løb, rejse og logi, træningsudstyr, løbende kvalificerende løb (visse maratoner kræver, at du har konkurreret med andre løb på et konkurrencedygtigt tidspunkt.) Og pleje efter løb, såsom en professionel massage.

Mere om penge

Det indledende løb i 1970 kostede $ 1 at komme ind. Deltagelsesgebyr for dette års løb er $ 255, hvis du bor i USA og er medlem af New York Road Runners ($ 295 for ikke-medlemmer) og $ 358 for ikke-amerikanske beboere. New York Times rapporterede, at gebyrspidser bidrog til et generelt fald i maratondeltagelsen. I USA faldt de samlede maratonløbere fra 19 millioner i 2013 til godt 17 millioner i 2016.

Kendte ansigter

Berømtheder, der deltog i gårsdagens løb, omfattede komikeren Kevin Hart, supermodellen Karlie Kloss (hendes første gang), den konkurrencedygtige spiser Yasir Salem og den 70-årige Kathrine Switzer, den første kvindelige maratonløber i Boston Marathon i 1976. (Hun sluttede gårsdagens løb på 4 timer, 48 minutter og 21 sekunder.)

Se dette indlæg på Instagram

Mil 22 ... det er her, løbet begyndte mennesker. Det var her lort blev rigtigt ... Det var her, jeg overvejede at forfalskning af en alvorlig skade. Det føltes som om nogen ramte mig i begge mine ben med en flagermus der havde kramper. Dette var en anden type smerte ... Dette var det niveau af smerte, der fik dig til at grave dybt og spørge dig selv, om du havde det, der kræves for at være stor ... Jeg ville mig selv til målstregen med mental sejhed .... Stor tak til min fyr @shafferdc der var med mig hvert eneste trin på vejen & @blue_benadum & Mike Rogers .... Jeg elsker og sætter pris på jer. Dette er kun begyndelsen folk .... Jeg er ved at køre hele verden, og jeg vil gøre det med HART !!!! #RunWithHart #MoveWithHart #Tilmeld digMyMovement #YouAreYourOwnCompetition

Et indlæg delt af Kevin Hart (@ kevinhart4real) den 6. november 2017 kl. 10:08 PST